Debe Flow Group växer

I augusti förvärvade Debe Flow Group verksamheten i Terraroc Finland. Företaget är verksamt inom geoteknisk borrning och sprunget ur Atlas Copco och Epiroc, varifrån det bröts ut 2019. Debe Flow Group har nu tagit över Terrarocs produktionsenhet i Finland. Försäljningen av Terrarocs produkter kommer vara global, men med fokus på den nordiska marknaden.

– Terraroc är ett spännande och väletablerat företag som vi haft samarbeten med under de senaste åren. Möjligheten att förvärva verksamheten dök upp under sommaren och det passade väl in i vår expansion, säger Oscar Heydorn, vd för Debe Flow Group.

Förvärvet av Terraroc Finland var det andra som Debe Flow Group gjorde under sommaren. I slutet av juni förvärvades majoriteten av ägandet i Vermeer Viking i Sverige och Norge. Vermeer Viking är officiell återförsäljare av amerikanska Vermeers maskinprogram och produkter i Sverige och Norge.

– Detta förvärv är en milstolpe i Debe Flow Groups historia och en viktig pusselbit som faller på plats i vår portfölj, säger Oscar Heydorn.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *