Linus Möllgaard är Årets borrare 2018

Årets borrare 2018 är Linus Möllgaard.

Varje år delar FAB, Föreningen för Aktiva i Borrbranschen, ut ett pris till en borrtekniker som utmärkt sig lite extra. Under en ceremoni i Göteborg och på företaget Tautec, korades ”Årets borrare 2018” – Linus Möllgaard.

Linus Möllgaard tilldelas priset ”Årets borrare” med motiveringen att han har utmärkt sig i sitt arbete som borrtekniker inom grundläggningsbranschen. Linus anses vara en mycket kompetent yrkesmänniska och uppskattas högt av både kollegor och kunder för sin förmåga att kunna lösa problem och slutföra svåra uppdrag.

Pristagaren erhöll i vanlig ordning en osedvanligt vacker statyett, ett diplom och en möjlighet att, för FAB:s räkning, spendera 20 000 kronor till utbildning, mässor eller dylikt.

Det var en värdig mottagare som sken i kapp med sin arbetsgivare, Daniel Rönnängsgård, även han Årets borrare en gång i tiden! Vi lyfter på hjälmen och säger grattis!

Johan Barth, ordförande i FAB

PS. Glöm inte att nominera era duktiga borrare till Årets borrare 2019. Skicka in era förslag med tillhörande motivering till johan.barth[at]geotec.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *