Hallå där, Johan Barth…

Johan Barth

Johan Barth, produkt- och affärsutvecklare.

Du har nytt jobb som pro- dukt- och affärsutvecklare på Debe Flow Group.

– Det stämmer. Det är ett väldigt roligt och utvecklande arbete i ett företag med stark framåtanda. Debe är en aktör som funnits i branschen länge och som jag började lära känna runt 1995. Ägaren har ett uttalat mål att markant växa, och i den expansionen har jag en roll.

Debe har redan idag ett utbud av bland annat olika pumpar, produkter för geoenergi, VA, VVS, vattenrening och en serviceorganisation.

I vilken riktning ska ni växa?

– Det mesta inom verksamheten snurrar ju kring vatten. Det vi ska göra nu är att arbeta vidare och växa runt den kärnan. Men även att bli en mer fullständig leverantör till hela vår bransch.

Vad tillför du?

– Jag har sedan länge väldigt bra kontakter i branschen, stor kännedom om verksamheten och har en hydrogeologisk kompetens i grunden. Det är fantastiskt roligt att vara kvar i branschen och gläds åt att få jobba där det finns en vilja att expandera, inom ett område där jag känner mig hemma.

Vad ska du göra rent konkret?

– Det handlar bland annat om att identifiera bolag som passar in i expansionen men också att bidra till den produktutveckling som finns inom verksamhetens olika bolag. Vilka bolag eller produkter som kan bli aktuella kan jag såklart inte säga, men det kommer vi presentera i nyheter allt eftersom.

TEXT: JÖRGEN OLSSON

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *