Juha Ojala har gått bort

Den 23 oktober gick Juha bort. Åt helsike för tidigt! Juha och hans familj kom in i borrningsbranschen från ingenstans i början av 2000-talet och med finskt sisu åstadkom de något unikt. Med gnista, glöd och ett jäklar anamma, växte verksamheten för att efter bara några år vara marknadsledande i Norden. En makalös utveckling!

Det låter sig inte göras utan att bära på speciella egenskaper och jag känner att det Juha och hans bröder lyckades förmedla till hela teamet i Muovitech är anledningen till framgången.

Juha Ojala, 1966-2019. Foto: Muovitech

Juha fanns alltid nära

För mig personligen har Juhas närvaro i branschen varit betydelsefull. Han insåg snabbt betydelsen för vår verksamhet inom Geotec och Svenskt Geoenergicentrum och fanns alltid i närheten med bra dialoger inför avgörande beslut. Den stöttningen som Juha har bidragit med har i mina ögon varit avgörande för hela geoenergibranschens utveckling.
Den 28 november fick jag förmånen att delta på begravningsgudstjänsten och minnesstunden. Ett vackert, ljust och välbesökt arrangemang och där många med värme uttryckte fina minnen och beskrev den tomhet som Juha nu lämnar efter sig. Jag kommer att minnas Juha med värme och med glädje över allt trevligt vi har lyckats åstadkomma och sänder en tanke till hans familj och till teamet på Muovitech.

Text: Johan Barth

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *